ΠΑΤΡΑ: Μπήκαν μέσα στην Ευαγγελίστρια και “σήκωσαν” ότι βρήκαν!

    Ημερομηνία:

    Απίστευτο αυτό που συνέβη χθες το απόγευμα στο κέντρο της Πάτρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  άγνωστοι μπήκαν στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, στο κέντρο της Πάτρας και ανενόχλητοι πήραν ότι βρήκαν μπροστά τους.

    Ηταν τόσο προκλητικοί που παρότι στις 7 το απόγευμα, περίπου, που εισήλθαν στο ναό, υπήρχε κόσμος που κυκλοφορούσε στην οδό Μαιζώνος , καθώς η αγορά λειτουργούσε.

    Αυτό, ωστόσο, δεν τους προβλημάτισε , δεδομένου, ότι η είσοδος της εκκλησίας ήταν ανοικτή και εντός δεν υπήρχε κάποιος να τους ελέγξει. Μπήκαν στο εσωτερκό και άρπαξαν σταυρούς, δισκοπότηρα και ότι άλλο πολύτιμο μπορούσαν να πάρουν με ευκολία και εξαφανίστηκαν.

    Η Αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε άρχισε τις έρευνες και ήδη έχει εντοπίσει μέσω των καμερών που υπάρχουν σε αρκετά καταστήματα, που γειτνιάζουν με το ναό, πως πρόκειται για δύο ενδεχομένως και τρεις δράστες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...