«Maestro»: Χριστόφορος Παπακαλιάτης & Μαρία Καβογιάννη μιλούν για την πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA

    Ημερομηνία:

    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη μίλησαν στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το Maestro που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο MEGA.

    Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.

    Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

    Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

    Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο MEGA.

    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Maestro» που θα καθηλώσει το κοινό.

    «Δεν περιγράφω μία «χάλια» κοινωνία στο Maestro, νομίζω ότι περιγράφω κάποια μοντέλα αυτής της κοινωνίας. Αποφάσισα και επέλεξα να ασχοληθώ  μοντέλα που υπάρχουν γύρω μας, με κοινωνικά ζητήματα και προσπάθησα να τα αφηγηθώ με καλλιτεχνική αξιοπρέπεια. Προσπάθησα να τα φωτίσω με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Δεν με αφήνει ανεπηρέαστο αυτή η πραγματικότητα και όλο αυτό που γίνεται», τόνισε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

    ICECAP

    Για τους στόχους και το τι ελπίζει να αποκομίσει το κοινό από την προβολή της σειράς, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε πως, «μακάρι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τη σειρά. Εμένα αυτός είναι ο στόχος στη ζωή μου».

    Για το καστ των ηθοποιών δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιό τους.

    «Με εμπιστεύτηκαν «ιερά τέρατα» του χώρου γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Αφιερώνομαι ψυχή τε και σώματι», σχολίασε.

    Η Μαρία Καβογιάννη, τοποθετήθηκε σχετικά με τον ρόλο της και πώς αυτός αποτυπώνεται στην κοινωνία.

    «Είναι πάρα πολλοί λόγοι που μία γυναίκα αναγκάζεται να δέχεται κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι ο φόβος, η αδυναμία που μπορεί να νιώθει. Η σύγχρονη κοινωνία πρέπει να λύσει αυτά τα θέματα», υπογράμμισε.

    Για την συμμετοχή της στη σειρά αποκάλυψε πως, «χάρηκα τόσο πολύ ου με πήρε τηλέφωνο να συνεργαστούμε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Είναι ένα δώρο για μένα αυτή η συνεργασία».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απομονωτισμός: το Brexit, οι δασμοί των ΗΠΑ και η αναπόφευκτη σύγκριση

    Ορια και ρίσκα του οικονομικού απομονωτισμού έρχονται στο προσκήνιο...

    Αυτό είναι το σπίτι με τίτλο… Cube House στην Πάτρα! Ξεχωρίζει και φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf-cube-house-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac/

    Μετατίθεται για τα τέλη Ιουνίου η διασύνδεση Taxis – Κτηματολογίου

    Στα τέλη Ιουνίου μεταφέρεται –εκτός νέας αναβολής– η πολυαναμενόμενη διασύνδεση...

    Ενέργεια: Σε αυξημένη επιφυλακή για να μην κατέβουν οι διακόπτες στο ρεύμα

    Σε αυξημένη επαγρύπνηση για την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας τις μέρες του Πάσχα...