5 ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου! Τι είπε στην ανακρίτρια – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, βρέθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση με τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών στην Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας.

    Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποχώρησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι από το γραφείο της ανακρίτριας. Η αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό, μετέβη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων χωρίς τη μητέρα της. Συνοδευόταν μόνο από τον συνήγορό της και αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  η κατάθεση της διήρκησε τουλάχιστον πέντε ώρες. Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο «πολιορκήθηκε» από δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες ωστόσο η ίδια δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που της έγιναν.

    Η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική μάρτυρας, καθώς βρισκόταν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν πέθανε η έξι μηνών Ίριδα, η οποία σύμφωνα με τους ιατροδικαστές κατέληξε από ασφυκτικό θάνατο.

    Πάντως, να τονιστεί ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου στηρίζει την αδερφή της και υπογραμμίζει σε κάθε τόνο πως δεν εμπλέκεται στους θανάτους των παιδιών της.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ακτινογραφία των βάσεων: Τα πανεπιστήμια που έπεσαν και η σταθερή δημοφιλής σχολή – Μείον 15 η Ιατρική Πάτρας

    Σε 70.276 ανήλθε ο συνολικός αριθμός των φετινών υποψηφίων, από τους...

    ΑΕΚ – Χάποελ Μπερ Σεβά 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με κεφαλιά του Ρέλβας

    Προβάδισμα πρόκρισης με κεφαλιά του Ρέλβας, 1-0 την Μπερ...

    ΦΩΤΟ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ – Τα Πατρινόπουλα της κορυφής

    Αντιγόνη Σπατιώτη του Χρήστου 1η ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ...