Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη

    Ημερομηνία:

    Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Προθεσμία για αύριο ζήτησε και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του 53χρονου.

    Το παιδί φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άνδρες ενώ οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του δράστη προκειμένου να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία.

    Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους πελάτες του και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα.

    «Προσπαθούμε να στηρίξουμε την κόρη μας και τα υπόλοιπα παιδιά μας και θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχει υποστεί το παιδί μας από τον κατηγορούμενο. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί, το οποίο πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυξήσεις και αναδρομικά: Ποιοι στρατιωτικοί και απόστρατοι θα τα λάβουν

    Σημαντικές αυξήσεις στις αποδοχές και αναδρομικά στις συντάξεις αναμένεται να δουν...

    Προσωπικός Αριθμός: Τι ισχύει για τους πολίτες εάν δεν τον εκδώσουν έως τις 5 Σεπτεμβρίου

    Σε λειτουργία βρίσκεται η πλατφόρμα myinfo.gov.gr για την απόκτηση του Προσωπικού Αριθμού (Π.Α.), ο...

    Aγρια συμπλοκή τη νύχτα σε προαύλιο Εκκλησίας! 30 άτομα χτυπήθηκαν! Εξαφανίσθηκαν στα στενά για να σωθούν

    Συμπλοκή με τη συμμετοχή περίπου 30 νεαρών, αγοριών και...