ΕΠΙΘΕΣΗ “ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ” με αφορμή την καταδίκη Γκοτσόπουλου! Ειρωνεύονται την Δικαστή, την Εισαγγελέα… και αποκαλούν “Καίσαρα” τον Μητσοτάκη!

    Ημερομηνία:

    Νέες επιθέσεις από σκληροπυρηνικούς  που στηρίζουν τον π.΄Αναστάσιο ΓΚοτσόπουλο ο οποίος καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών σε 8μηνη φυλάκιση. Το γνωστό εκκλησιαστικο blog “Τας Θύρας” τα βάζει… με τον πρωθυπουργό για την καταδίκη ΓΚοτσόπουλου ενώ χαρακτηρίζει “αστοιχείωτες νεανίδες” την Εισαγγελέα και την Πρόεδρο του Πρωτοδικείου. Πρόκειται για αποψεις που έχουν αρκετοί “σκληροπυρηνικοί” υποτιθέμενοι χριστιανοι,. Να θυμίσουμε πως και ο εξ Αθηνών δικηγόρος του π. Αναστασίου τα έβαλε με την Δικαιοσύνη μετά το τέλος της διαδικασίας. με δηλώσεις που έκανε. Γράφει το blog:

     

    Το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών πήρε εχθές την επαίσχυντη απόφαση να καταδικάσει τον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο σε οκτάμηνη φυλάκιση με αναστολή επειδή τέλεσε την Θεία Λειτουργία εν μέσω κορωνοϊοφρενίτιδος. Τραγικές φιγούρες οι δύο αστοιχείωτες νεανίδες, η εισαγγελεύς και η δικαστίνα, οι οποίες θεώρησαν ότι επαρκούσε η ατομική προσευχή μέσα στο Ναό και ότι η τέλεση της Θείας Λειτουργίας ήταν παράνομη πράξη την δεδομένη στιγμή. Η τέλεση της Θείας Λειτουργίας συνιστούσε δηλαδή ποινικό αδίκημα επειδή αυτό είχε αποφασίσει ο αφορισμένος Καίσαρ Μητσοτάκης.

     

    Νοιώθει κανείς οργή για την διορισμένη «δικαιοσύνη» που στάθηκε ανίκανη να σηκώσει αξιοπρεπώς το βάρος αυτής της ζωτικής σημασίας για το έθνος των Ορθόδοξων Ελλήνων υπόθεσης. Μετά τις εξαιρετικές αγορεύσεις των δύο συνηγόρων και τις εξαιρετικές παρουσιάσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, σύσσωμο το ακροατήριο στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου περίμενε ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, αλλά η κυρίες με τα κόκκινα κραγιόνια και τις μασκούλες, ωσάν να μας ήλθαν από άλλον πλανήτη, περί άλλων ετύρβαζαν.

    Αξιοσημείωτη είναι η αναφορά του πολυσέβαστου πρωτοπρεσβυτέρου π. Θεοδώρου Ζήση στην εισαγγελέα «η οποία δεν είχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο» για να στηρίξει το «ένοχος» που πρότεινε. «Ακούμε αγορεύσεις εισαγγελέων καταξιωμένων με επιχειρήματα κτλ, και λες, μήπως, μήπως, μήπως έχει δίκιο ο εισαγγελεύς; Απλώς απογοητευθήκαμε για το πόσο γρήγορα η νεαρή εισαγγελεύς, και ας πω η ανώριμη εισαγγελεύς, κατέληξε σε αυτήν την καταδικαστική απόφαση

    Απογοητευθήκαμε μεν δεν απορήσαμε δε, καθότι η όλη διαδικασία έδειξε ότι η δίκη παρωδία είχε στηθεί έτσι ώστε να καταδικάσει τον π. Αναστάσιο και να αποτελέσει άλλο ένα ορόσημο στην αντιχριστιανική πολιτική του νεοταξίτη Κυριάκου Μητσοτάκη. Η εισαγγελεύς δεν χρειαζόταν να σκεφτεί τίποτε άλλο εκτός από το να βάλει το φίμωτρο και να διαβάσει το copy paste κειμενάκι που ετοίμασε το προηγούμενο βράδυ. Η διορισμένη «δικαιοσύνη» της βόλεψης και της αρπακόλλας έλαβε ευθύς αμέσως την απάντησή της από το ακροατήριο, το οποίο με μιά φωνή φώναξε στην αίθουσα ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ, καταδικάζοντας την θρασύτητα των ανώριμων νεανίδων να υπερβούν τα εσκαμμένα, τα απαράβατα ιερά και όσια που δεν νογάνε τα άγουρα μυαλά τους.

    Αλλά αν έχουμε να πούμε κάτι για τις αιθεροβατούσες νεανίδες, τί να πούμε για τους μητροπολιτάδες, οι οποίοι αντί να σκύψουν σαν πατέρες να προστατεύσουν τους ιερείς τους κάνουν τεμενάδες στον Κυριάκο; Ο Κυριάκος έχει εδώ και ένα χρόνο επτάμιση χιλιάδες υγειονομικούς σε αιχμαλωσία με την ανοχή και συμπαράσταση της διοικούσης Εκκλησίας, θα κόλλαγε ο Κυριάκος σε έναν ιερέα; Αλήθεια, δεν μας θυμίζει όλο αυτό την εποχή που τα κανάλια «δίκαζαν» ζωντανά τους ιερείς που κοινωνούσαν τον κόσμο με το Σώμα και το Αίμα του Χριστού και οι μητροπολιτάδες αντί να τους βάλουν στην θέση τους προωθούσαν τα πειραματικά μπόλια; Σε λίγες ημέρες άλλος ένας ιερέας στο Αγρίνιο δικάζεται για «παράβαση των μέτρων δημόσιας υγείας», θα ακούσουμε κάποιον Μητροπολίτη να υπερασπίζεται την Θεία Λειτουργία;

    Να μας απαντήσουνε επιτέλους οι «εις τόπον και τύπον Χριστού» Μητροπολιτάδες αν παρέδωσαν την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στην «διάκριση» του Κυριάκου Μητσοτάκη.


    ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βελισσάρης: Τι είπε για το κλαρκ στο πανηγύρι στη Λακωνία, του πέταξαν 100 κιλά γαρύφαλλα

    Viral έγινε πριν από λίγες μέρες ένα βίντεο που δείχνει...

    Εξαγορά «μαμούθ» από την Γερμανική Bosch

    Στη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της προχώρησε σήμερα Τρίτη 23/07 η...

    Τραγωδία: Νεκρός 14χρονος έπειτα από ανατροπή τρακτέρ που οδηγούσε ο θείος του!

    Υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματά του ο 14χρονος που...

    Μύκονος – Καταγγελία: Μπήκαν σε βίλα και άρπαξαν μεγάλο ποσό και κοσμήματα

    Θύμα κλοπής φέρεται πως έπεσε ένας 31χρονος Ισραηλινός στη...