Δημήτρης Παπανώτας για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κορμάρα αλλά το προϊόν που παρουσιάζει το βρίσκω χάλια»

    Ημερομηνία:

    Την συμπάθειά του προς το πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου εξέφρασε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day.

    Με αφορμή τη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Hello, η πρωινή παρέα του Alpha αναφέρθηκε στην εμφάνισή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά την απώλεια κιλών.

    «Η πλέον… κορμάρα της ελληνικής τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

    «Οριακά, είναι πάρα πολύ αδύνατη, το βλέπεις», συμπλήρωσαν η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς.

    Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας: «Το προϊόν που παρουσιάζει, με συγχωρείτε, αλλά εμένα δεν μου αρέσει το βρίσκω πολύ χάλια το προϊόν, αλλά το βλέπω μόνο για να δω την Ηλιάνα, είναι χάρμα οφθαλμών. Όταν λέμε ότι ένας άνθρωπος είναι ωραίος δεν λέμε μόνο για το κορμί, είναι ο τρόπος που μιλάει, το χαμόγελο, στο στυλ».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ανεβείτε στη ζυγαριά – Τέσσερα tips για ακριβείς μετρήσεις

    Δεν είναι ανάγκη να φοβάστε την ένδειξη στη ζυγαριά....

    Η Chiara Ferragni με μπικίνι στις διακοπές της στην Νάπολη

    Η Chiara Ferragni με μπικίνι στις διακοπές της στην...

    Η στάση στην τουαλέτα που βοηθά όταν έχεις δυσκοιλιότητα – το ήξερες;

    ΔΕΙΤ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%ac-%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%ad%cf%87/