Τα «είπαν» για 40 λεπτά Παναγιωτόπουλος-Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

    Ημερομηνία:

    Το τετ α τετ του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Χουλουσί Ακάρ διήρκησε 40 λεπτά.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συνάντηση θεωρείται ότι ήταν μεγάλης διάρκειας για το πλαίσιο στο οποίο εκτυλίχθηκε, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστά περαιτέρω στοιχεία αναφορικά με το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών.

    Από την Πράγα ο Ερντογάν είχε αφήσει ένα «παράθυρο» ανοιχτό να ενεργοποιηθούν ξανά οι δίαυλοι επικοινωνίας και μάλιστα σε επίπεδο ηγετών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι αυτός ο οποίος θα επιλέξει τον χρόνο και τον τόπο πιθανής συνάντησης του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Χθες στις Βρυξέλλες ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, στην έδρα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου των αρμόδιων υπουργών.

    Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας θα δει, πάντως, τον Αμερικανό ομόλογό του Λόιντ έστιν, αλλά και τους ομολόγους του από Γερμανία Κριστίνε Λάμπρεχτ και Γαλλία Σεμπαστιάν Λεκορνύ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης: Παρουσιάστηκε η εφαρμογή MyStreet για τη διαφάνεια στους δημόσιους χώρους

    Η εφαρμογή MyStreet, ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο που δίνει...

    ΠΑΤΡΑ: 45% ακούσιες οι νοσηλείες στην Ψυχιατρική

    Οι ψυχιατρικές νοσηλείες χωρίς συναίνεση του ασθενούς (ακούσιες) κρύβουν...

    Καλοκαιρινές ιώσεις: Σε έξαρση κορονοϊός, γρίπη και γαστρεντερίτιδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ad%cf%82-%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%ad%ce%be%ce%b1%cf%81%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf/

    ΠΑΤΡΑ: Καθημερινά τα μπλόκα της Τροχαίας για κράνη! ΔΕΙΤΕ το σημείο στο οποίο έχουν “στηθεί” σήμερα

    Καθημερινά τα μπλόκα για κράνος που στήνει η Τροιχαία...