Δύο 23χρονοι απήγαγαν και βίασαν 17χρονη – Την παράτησαν σε χωράφι και έφυγαν

    Ημερομηνία:

    Σοκάρει η η καταγγελία μιας 17χρονης από τη Λιβαδειά, για τον βιασμό της από δυο νεαρούς 23 ετών και 26 ετών από την Αθήνα.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το βράδυ της Πέμπτης οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον βιασμό της 17χρονης.

    Η καταγγελία

    Σύμφωνα με καταγγελίες στην αστυνομία, την περασμένη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, η 17χρονη επικοινώνησε με τον 23χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί του, όμως στη Λιβαδειά δεν πήγε μόνος του αλλά μαζί με τον 26χρονο.

    Η 17χρονη έχει καταθέσει ότι επιχείρησε να φύγει χωρίς όμως να το κατορθώσει, καθώς την έβαλαν με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν σε ένα χωράφι στην ευρύτερη περιοχή όπου και τη βίασαν.

    Εν τω μεταξύ, από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών η αστυνομία εντόπισε τα δύο άτομα στην περιοχή του Κερατσινίου και τα συνέλαβε ,αφού προηγουμέως είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια της Λιβαδειάς.

    Η αστυνομία αναμένεται να οδηγήσει τους συλληφθέντες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, ενώ ταυτόχρονα ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς υποθέσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η γενοκτονία των Αβορίγινων της Τασμανίας από τους Βρετανούς τον 19ο αιώνα

    Η Τασμανία είναι νησί νότια της Αυστραλίας, από την οποία απέχει...

    ΟΔΔΥ: Λιγότερα κατά πολύ τα αυτοκίνητα που έγιναν στάχτη – Η αυτοψία του Τελωνείου Πατρών

    Πολύ διαφορετική, από την αρχική εικόνα που υπήρξε και...

    Το πρωί της Δευτέρας 25 Αυγούστου δεν θα έχει νερό η μισή Πάτρα

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...