Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην πρώτη ανάρτηση μετά την πρεμιέρα του “Maestro”: “Αισθάνομαι σαν τον μπαμπά που πήγε το παιδάκι του πρώτη μέρα στο σχολείο και το άφησε…”

    Ημερομηνία:

    Η πολυαναμενόμενη σειρά “Maestro” έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο Mega και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση για να μιλήσει για το τηλεοπτικό του “παιδί”.

    “Άρχισε λοιπόν χθες αυτό το νέο ταξίδι.. Αισθάνομαι σαν τον μπαμπά που πήγε το παιδάκι του πρώτη μέρα στο σχολείο και το άφησε…Που το παραδίδει και ελπίζει να είναι όλα καλά.. Μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσοι έχουν συμβάλλει και καθορίσει αυτό το έργο, αλλά είναι τόσοι πολλοί που θα γίνω γραφικός. Θα περιοριστώ μόνο σε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κατοίκους των Παξων, στους καταπληκτικούς ηθοποιούς του Maestro, στο συνεργείο μας, στην παραγωγή και στο κανάλι..Στο Mega που σχεδόν καρμικά, πάλι είναι στη ζωή μου. Στο Mega και τους ανθρώπους του μου έδωσαν την ευκαιρία να πω αυτήν την ιστορία και με στήριξαν σε μια προσπάθεια με μεγάλο κόστος και όραμα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.Το όραμα. Το ταξίδι του Maestro ξεκίνησε. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.. Καλή μας αρχή. #maestro”, έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Με «The Other Half» – «Το άλλο μισό» συνεχίζεται η ενότητα του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου

    Έναντοκιμαντέρ μέσα από το οποίο η κάμερα προσεγγίζει την...

    Τα λόγια της τελευταίας συζύγου του αείμνηστου Παπανδρέου, που άφησε… ορφανή την Ελλάδα

    «Πονάω στη θύμησή σου, γιατί η αγάπη σου σημάδεψε...

    Διονύσης Σχοινάς: «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα, από το ότι είμαι Ρομά μέχρι το ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία»

    Ο Διονύσης Σχοινάς με αφορμή το καινούργιο του τραγούδι παραχώρησε μια συνέντευξη...

    Σον Πεν: Δηλώνει ενθουσιασμένος που δεν έχει σχέση

    Ο Σον Πεν δήλωσε ότι είναι «ενθουσιασμένος κάθε μέρα» που είναι...