Ασθενής επιτέθηκε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ γιατί το ασθενοφόρο δεν πήγαινε όπως ήθελε εκείνος

    Ημερομηνία:

    Ενα πραγματικό απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) στη Βέροια, καθώς ένας άνδρας που μεταφερόταν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, εκνευρίστηκε που δεν πήγαινε το όχημα σύμφωνα με τις οδηγίες του και… επιτέθηκε στο πλήρωμα γρονθοκοπώντας τον ένα διασώστη.

    Φλίγκος

    Το πρωτόγνωρο αυτό συμβάν καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος», σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr.

    ICECAP

    Του επιτέθηκε με γροθιές

    Οπως αναφέρεται στην καταγγελία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ο «ασθενής» αφού μπήκε στο ασθενοφόρο, έκρινε ότι το πλήρωμα έπρεπε να… πράξει κατά τις εντολές του για τη διαδρομή του ασθενοφόρου, και αφού αυτό δεν έγινε τους επιτέθηκε με γροθιές. Για το περιστατικό έγινε καταγγελία και έχει επιληφθεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και κεντρικός συντονιστής ΕΚΑΒ-2.

    Το Σωματείο Εργαζομένων αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: «Καλούμε τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ-2 να πράξουν τα νόμιμα, για την χρήση βίας που έχει υποστεί ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα βίας προς τους συναδέλφους διασώστες, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας θα έχουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 της πρωινής βάρδιας και από τις 15:00 έως 18:00 της απογευματινής. Θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα τα πολύ επείγοντα περιστατικά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλαγές στο ΕΣΥ: Ραντεβού με γιατρό σε 2 αντί για 30 ημέρες με ψηφιακό σύστημα όπως για τα εμβόλια

    Σε απτές βελτιώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών αρχίζουν να...

    Ποιοι και γιατί στηρίζουν τη Ζωή

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που...

    Τζον Κατσιματίδης: «Η Ελλάδα θα είναι ασφαλής με τον Τραμπ»

    Παρότι ανησύχησε όταν τα χρηματιστήρια έπαιρναν την κατιούσα με...