Ασθενής επιτέθηκε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ γιατί το ασθενοφόρο δεν πήγαινε όπως ήθελε εκείνος

    Ημερομηνία:

    Ενα πραγματικό απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) στη Βέροια, καθώς ένας άνδρας που μεταφερόταν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, εκνευρίστηκε που δεν πήγαινε το όχημα σύμφωνα με τις οδηγίες του και… επιτέθηκε στο πλήρωμα γρονθοκοπώντας τον ένα διασώστη.

    Το πρωτόγνωρο αυτό συμβάν καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος», σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr.

    Του επιτέθηκε με γροθιές

    Οπως αναφέρεται στην καταγγελία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, ο «ασθενής» αφού μπήκε στο ασθενοφόρο, έκρινε ότι το πλήρωμα έπρεπε να… πράξει κατά τις εντολές του για τη διαδρομή του ασθενοφόρου, και αφού αυτό δεν έγινε τους επιτέθηκε με γροθιές. Για το περιστατικό έγινε καταγγελία και έχει επιληφθεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και κεντρικός συντονιστής ΕΚΑΒ-2.

    Το Σωματείο Εργαζομένων αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: «Καλούμε τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ-2 να πράξουν τα νόμιμα, για την χρήση βίας που έχει υποστεί ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα βίας προς τους συναδέλφους διασώστες, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας θα έχουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 της πρωινής βάρδιας και από τις 15:00 έως 18:00 της απογευματινής. Θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα τα πολύ επείγοντα περιστατικά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο επίδομα των 750 ευρώ από τη ΔΥΠΑ: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τις αιτήσεις και τους δικαιούχους

    Εντός της τρέχουσας εβδομάδας, μπορεί και σήμερα, Δευτέρα 7...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Χρήστο Τσιντώνη – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟ

    Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, την...

    Ρουβίκωνας: Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του Δημήτρη Βαρτζόπουλου

    Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου,...

    ΠΑΤΡΑ: Εκλεψε τις κάμερες απο πολυκατοικία

    Συνελήφθη άνδρας για κλοπή, χθες το απόγευμα Κυριακή 6/07/2025,...