ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το Φεστιβάλ Welcome to up για την υποδοχή των Πρωτοετών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, με ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλά διαφορετικά events.

    Εκρηκτικό  το κλείσιμο των εκδηλώσεων με την συναυλία των 15-50, του  Πάνου Μουζουράκη & του DJ Romanos. Στην συναυλία επικράτησε το αδιαχώρητο.

    GYMALL

    Το Welcome to UP είναι μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας και με τη συνδρομή του Δήμου Πατρέων.

    ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το αδιαχώρητο στο Πανεπιστήμιο για Μουζουράκη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πύραυλος έπεσε κοντά στην φρεγάτα ΥΔΡΑ στον κόλπο του Άντεν

    Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του enikos.gr, τα ξημερώματα το...

    Αγρότες: Υπαρκτός ο κίνδυνος εγκατάλειψης καλλιεργειών λένε οι Έλληνες εξαγωγείς

    Με θετικό πρόσημο κινήθηκαν οι εξαγωγές νωπών φρούτων και λαχανικών το α’ τρίμηνο...

    Σβόλης για τις επιτυχίες των μικρών: «Ο αθλητισμός μας απογειώνει!»

    Συγχαρητήρια στις ηλικιακές ομάδες σε βόλεϊ, πόλο και μπάσκετ...

    Πάτρα: Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (φωτο)

    Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας, παραβρέθηκε εκ...