ΠΑΤΡΑ: 4 συλλήψεις για τις κόντρες στο “Καρφούρ” – Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Ημερομηνία:

    Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της:

    Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Πατρών και Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Αχαΐας, της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

    Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί απομάκρυναν περίπου 250 άτομα, από περιοχή της Πάτρας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για παρακολούθηση ή συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες, συνέλαβαν τέσσερα άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ βεβαίωσαν συνολικά (42) παραβάσεις για επίδειξη ικανότητας κατά την οδήγηση, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικού κράνους και ζώνης, στέρηση ΚΤΕΟ και φθαρμένα ελαστικά.

    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Grammy 2026: Ο Kendrick Lamar ο μεγάλος νικητής της βραδιάς με 5 βραβεία

    Με πολιτικά μηνύματα, πρωτιές – έκπληξη, χιούμορ και πολλή...

    Πάτρα: Η κοπή της βασιλόπιτας στην Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων – φωτο

    Σε κλίμα συγκίνησης, ενότητας και ουσιαστικού προβληματισμού πραγματοποιήθηκε η...

    Πάτρα: Το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

    Το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την...

    Πάτρα: Σε κακή κατάσταση τα δημοτικά πάρκινγκ

    Σε κακή κατάσταση βρίσκονται τα δύο δηµοτικά πάρκινγκ της...