ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σκοτώθηκε και 39χρονος με τον ίδιο τρόπο! ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

    Ημερομηνία:

    Υπέκυψε στα τραύματα του ο 39χρονος από το Νεοχώρι, που νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

    Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε χωράφι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τρακτέρ που οδηγούσε τον πλάκωσε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

    Άμεσα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του, όμως αγρότες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο κατάφερνα να τον βγάλουν από το γεωργικό μηχάνημα. .

    Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, ήταν όμως πολύ αργά γι’ αυτόν καθώς υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του.

    Πρόκειται για το δεύτερο δυστύχημα με τρακτέρ που σημειώνεται στην περιοχή, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα έχασε τη ζωή του ένας 32χρονος άνδρας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/