Έβρος: Νέο ντοκουμέντο με τους εξευτελισμούς των Τούρκων κατά των 92 μεταναστών

    Ημερομηνία:

    Μια νέα εικόνα αποκαλύπτει το Open, καθώς στη φωτογραφία αποτυπώνονται οι κακουχίες και η βαναυσότητα σε βάρος των παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι φαίνονται ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι και γυμνοί και χωρίς τα υπόλοιπα προσωπικά τους αντικείμενα.

    Eίναι χαρακτηριστική η εικόνα ενός εκ των μεταναστών που προσπαθεί να καλύψει το γυμνό σώμα του, με ένα πανί που βρήκε στην ύπαιθρο. Οι παράτυποι μετανάστες περιέγραψαν στις ελληνικές αρχές πως Τούρκοι στρατοχωροφύλακες τους ξεγύμνωσαν και τους απείλησαν με όπλα για να περάσουν στην ελληνική πλευρά.

    Τη συγκεκριμένη φωτογραφία κατέγραψαν από την πρώτη στιγμή αξιωματικοί της FRONTEX και βρίσκεται πλέον στα χέρια Ευρωπαίων αξιωματούχων, καθώς η Ελλάδα έχει φροντίσει να ενημερώσει τους πάντες για την εξευτελιστική πράξη των Τούρκων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζαχάρω: Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή βροχή!

    Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή...

    H κατάντια της Παναχαϊκής

    Παναχαϊκή εν έτει 2026! Το λάθος στη φανέλα του...

    Ο Προμηθέας βραβεύθηκε από την «Καλλιπάτειρα» για το «Good Athlete Better Person»

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Privilege Event House» η εκδήλωση...

    Εκπαιδευτικοί: Ο οδηγός για την έξοδο στη σύνταξη – Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα και πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνταξιοδότηση χιλιάδων εκπαιδευτικών έχει ξεκινήσει. Ο Φεβρουάριος...