ΠΑΤΡΑ: Τι θα γίνει με το φράγμα;

    Ημερομηνία:

    Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις  για το έργο του Φράγματος Αστερίου (Πείρου – Παραπείρου) που πλέον είναι έτοιμο να μπορεί να δώσει νερό σε περιοχές της Αχαΐας που έχουν σοβαρό πρόβλημα με την υδροδότηση τους, όπως αυτός της Δυτικής Αχαΐας και του Ερυμάνθου.

    Το χάσμα όμως μεταξύ της δημοτικής αρχής και της Πάτρας που στο σενάριο για τη σύσταση ενός διαδημοτικού φορέα διαχείρισης του φράγματος θα είναι ο βασικός εταίρος και των υπολοίπων δήμων της περιοχής, παραμένει.

    Η δημοτική αρχή του Κώστα Πελετίδη υποστηρίζοντας ότι η λειτουργία του φράγματος αποβλέπει στην σύσταση μίας ανώνυμης εταιρίας, κάτι θα δώσει το πράσινο φως στους ιδιώτες για να μπουν στο παιχνίδι της διαχείρισης του νερού, με τους δήμους να έρχονται σε δεύτερη μοίρα και σε ρόλο κομπάρσου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος σου λέει ψέματα στο τηλέφωνο – Τα 5 σημάδια

    Όταν λες ένα ψέμα μέσω τηλεφώνου είναι πιο εύκολο,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δεύτερη τραγωδία στην οικογένεια Κασίτσα! Βρέθηκε νεκρός και ο αδελφός – φωτο

    Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε στην οικία του στην περιοχή της...

    Δείτε το πλημμυρισμένο Μεσολόγγι από drone

    Αποκαρδιωτική η εικόνα του πλημμυρισμένου Μεσολογγίου από ψηλά! Δείτε...

    Πού έπεσε η περισσότερη βροχή την Πέμπτη στην Πάτρα – ΠΙΝΑΚΑΣ

    Σημαντικές βροχές σημειώθηκαν την Πέμπτη (23/10), κυρίως στα δυτικά,...