NBA, Μπακς – Ρόκετς 125-105: Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο, διέλυσε το Χιούστον με 44 πόντους

Ημερομηνία:

Houston we have a problem. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα 27:38 που αγωνίστηκε ήταν άλυτο πρόβλημα για τους Ρόκετς και οι Μπακς ήταν ισοπεδωτικοί, επικρατώντας με 125-105 στο Fiserv Forum, κάνοντας το 2-0 στις νίκες μετά την πρεμιέρα τους στη Φιλαδέλφεια.

Ο ασταμάτητος Γιάννης μέτρησε 17/21 εντός παιδιάς (2/3 τρίποντα), 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ για να διαλύσει τους Ρόκετς. Όταν βγήκε από το παρκέ για τελευταία φορά, απέμεναν 8:08 στο ρολόι, με τον δείκτη του σκορ ήδη στο 107-85. Η δουλειά είχε ολοκληρωθεί.

 

Ήδη μετά από 6 λεπτά οι Μπακς έφτασαν να προηγούνται με 21-10, δείχνοντας τι θα ακολουθήσει. Οι διαφορές προσέγγισαν τις παρυφές των 20 πόντων από το ημίχρονο (67-48) με τον Χόλιντεϊ να σκοράρει 19 πόντους (8/15 εντός παιδιάς), μοιράζοντας παράλληλα και 10 ασίστ ως άξιος συμπαραστάτης του Γιάννη.

Στους 13 σταμάτησε ο Μπόμπι Πόρτις ενώ άλλους 15 πέτυχε ο Τζόρνταν Νουόρα για τους Μπακς, που αυτήν τη φορά δε χρειάστηκαν κάποιο σουτ από τον Μάθιους στο φινάλε. Από την πλευρά των ηττημένων ο Τζέιλεν Γκριν σκόραρε μεν 22 πόντους αλλά είχε τραγικά ποσοστά με 6/19 εντός παιδιάς (αλλά και 4/7 τρίποντα), με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να προσθέτει άλλους 12.

Το τελικό 125-105 διαμορφώθηκε με τους Μπακς να εκτελούν με το εντυπωσιακό 16/31 από την περίμετρο!

Τα δωδεκάλεπτα: 41-23, 67-48, 98-79, 125-105

Πηγή: Gazzetta

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Mr. Χωριάτικο»: Στο «μικροσκόπιο» οι άκρες Γιαννακόπουλου στο Δημόσιο – Nεκροί «διαχειρίζονταν» τις εταιρείες

Κύκλωμα μαστροπείας με φερόμενο επικεφαλής τον Άγγελο Γιαννακόπουλο αποκαλύφθηκε,...

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη σε διαμαρτυρία για την ομιλία Κασιδιάρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια σημειώνονται κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στη...

Η Andrea Sales είναι μια Ισπανίδα αθλήτρια της σφυροβολίας που δεν περνά απαρατήρητη

Η Andrea Sales είναι μια Ισπανίδα αθλήτρια της σφυροβολίας...