Έλεγχοι σε μπουζούκια και συλλήψεις μετά μουσικής – Η γνωστή τραγουδίστρια που έμεινε… ατάραχη

    Ημερομηνία:

    Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε Κολωνάκι, Λεωφόρο Συγγρού, Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι, Χαϊδάρι και Νέο Ηράκλειο.

    Οι αστυνομικές Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 31χρονο άνδρα ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων. Στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά 20 καταστήματα και 26 άτομα ενώ όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, ανάλογοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

    Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο TikTok φαίνεται πως ένα από τα μαγαζιά που ελέγχθηκαν, ήταν και αυτό που τραγουδάει η Κατερίνα Λιόλιου. Η τραγουδίστρια ωστόσο δεν έδειξε τα ταράσσεται και δεν διέκοψε το πρόγραμμα της.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ανθυπολοχαγοί επισκέφθηκαν τον Άγιο Ανδρέα – ΦΩΤΟ

    Συνοδευόμενοι ἀπό τόν Διοικητή τοῦ ΚΕΤΧ Πατρῶν Ταξίαρχο, Κωνσταντῖνο...

    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: “Με ακολουθεί για να μου επιτεθεί”!

    Συναγερμός στην Πλατεία Πυροσβεστείου. Ανδρας σε πανικό τηλεφώνησε στην...

    Κύμα δηλωμένων υπερωριών στον ιδιωτικό τομέα – Διπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρσι

    Διπλάσιος, σχεδόν, αριθμός υπερωριών δηλώθηκαν στον ιδιωτικό τομέα το Μάιο του 2025 σε...

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ: Οι μεγάλες επιτυχίες του Φροντιστηρίου ΠΡΟΣΗΜΟ στην Πάτρα

    Οι επιτυχίες στο φροντιστήριο Πρόσημο γράφονται με κεφαλαία. Γιατί...