Κοινή γραμμή υιοθετούν οι παιδοβιαστές – «Πίστευα ότι ήταν 17» λένε

    Ημερομηνία:

    Έντονη είναι η ανησυχία των ανθρώπων που συνομιλούσαν σε chat γνωριμιών για πιθανή εμπλοκή τους στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

    Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, υπάρχουν αρκετές επικοινωνίες με δικηγορικά γραφεία από πρόσωπα που πιθανόν να συνομίλησαν με το ανήλικο κορίτσι ή τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, ο οποίος διαχειριζόταν και εκείνος το προφίλ στο blindchat.

    Μάλιστα, υπογράμμισε ότι κάποιοι έχουν επισκεφθεί και την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση στα Σεπόλια.

    Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι το κορίτσι που συνάντησαν σε κάποιο αυτοκίνητο στα Σεπόλια έμοιαζε 17 χρονών, θέλοντας έτσι να υποστηρίξουν ότι αν είχαν καταλάβει την πραγματική ηλικία του 12χρονου κοριτσιού δεν θα προχωρούσαν σε αυτές τις πράξεις.

    Παράλληλα, ο Όθωνας Παπαδόπουλος προσπάθησε να αιτιολογήσει το γεγονός που αναφέρουν κάποιοι, ότι δηλαδή κάποιοι έδωσαν χρήματα στο μικρό κορίτσι, αλλά μετά δήλωσαν ότι δεν ήθελαν να προχωρήσουν τη συνάντηση.

    «Τα πρόσωπα είχαν στο μυαλό του ότι θα κάνουν συνάντηση με ένα ενήλικο πρόσωπο, είδαν μπροστά τους απροειδοποίητα ένα ανήλικο πρόσωπο –και μάλιστα σε μικρή ηλικία- και διατύπωσαν την επιθυμία να αποχωρήσουν» σημείωσε ο δικηγόρος.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΦΕΤΟΣ; Α. Φίλιας: «Δεν έχουμε αποθέματα αλλά έχουμε γνώση και θα τα καταφέρουμε»

    – Μετά τον περυσινό κίνδυνο για την άρδευση και τα...

    Αγώνας Θυσίας Πατρών – Μεσολογγίου από τον ΙΟΠ

    Στις εκδηλώσεις εορτασμού για την 199η Επέτειο της Εξόδου...