Σε απόγνωση Πατρινός! 12 χρόνια… το Δημόσιο δεν τον πληρώνει

    Ημερομηνία:

    Αθάνατο το ελληνικό Δημόσιο με τα… ωραία του! Αρνείται 12 ολόκληρα χρόνια να πληρώσει επαγγελματία της Πάτρας, που προμήθευσε με γεωργικά εφόδια φορέα του. Μια υπόθεση, που αντί να έχει αντιμετωπισθεί πάραυτα, διαιωνίζεται προς αποθέωση του παραλογισμού!

    22 Ιουλίου 2010: Ενα πρώτο τιμολόγιο του εν λόγω, που «κόπηκε», χάθηκε, με ευθύνη μιας υπαλλήλου. Ο επιχειρηματίας φέρθηκε φιλεύσπλαχνα, για να μην έχει αυτή προβλήματα στην Υπηρεσία της κι έτσι δεν διεκδίκησε τα χρήματά του.

    9 Δεκεμβρίου 2010: Ακολούθησε η επόμενη προμήθεια, που αντιστοιχούσε σε εκδοθέν τιμολόγιο.

    Εκτοτε, άρχισε το θέατρο του παραλόγου. Το ένα ταμείο του φορέα δήλωνε αναρμόδιο και παρέπεμπε τον προμηθευτή στο άλλο. Ο άνθρωπος απηύδησε και προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Το μόνο που φρόντιζε ο φορέας ήταν να ανακόπτει το ένταλμα πληρωμής. Τρεις φορές έκανε αίτηση ανακοπής και τελικά η υπόθεση εκδικάσθηκε μόλις το 2021 από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας, που εξέδωσε απόφαση, με την οποία καλείτο το Δημόσιο να καταβάλει τα χρήματα του τιμολογίου.

    28 Σεπτεμβρίου 2021: Η έκθεση επίδοσης πληρωμής του ποσού καταχωρήθηκε στο Πρωτόκολλο του Υπουργείου Οικονομικών. Παρήλθε έκτοτε 1 χρόνος και πλέον, αλλά ο προμηθευτής ακόμη περιμένει τα λεφτά του, τα οποία παρεμπιπτόντως ισούνται σχεδόν με τα έξοδα της 12χρονης περιπέτειάς του!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εγινε έγκλημα στο Μιντιλόγλι! Σοβαρά στο κεφάλι ο εργαζόμενος – φωτό

    Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, Καταγγέλλει το...

    Σαραβάλι: Επίσκεψη παικτών του Απόλλωνα Πατρών στο Γυμνάσιο (Φωτο)

    Με ιδιαίτερη χαρά, το Γυμνάσιο Σαραβαλίου υποδέχθηκε αντιπροσωπεία παικτών...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Αναφορά στη Βουλή για τα αιτήματα των τριτέκνων

    Αναφορά προς τις Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία...

    Πάτρα: “Μάχη” στον αέρα Σβόλη – Αναστασίου για τα σκουπίδια!

    Έντονες ανησυχίες προκαλεί η νέα πλημμύρα στον ΧΥΤΑ Ξερόλακκας...