ΠΑΤΡΑ: Νέα επίθεση σκύλου σε φοιτητή

    Ημερομηνία:

    Νέο περιστατικό επίθεσης σκύλου σημειώθηκε σε βάρος φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου. Η επίθεση όπως ανέφερε έγινε στον χώρο του Πανεπιστημίου όταν αγέλη σκύλων άρχισε να του γαβγίζει και ένας από τους σκύλους του επιτέθηκε.

    Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας με αφορμή την τελευταία καταγγελία δήλωσε πως έχει κάνει 60 αναφορές στον Εισαγγελέα και στον Δήμαρχο Πατρέων για αντίστοιχα περιστατικά.

    Για το συγκεκριμένο συμβάν αναφέρει ότι άκουσε το περιστατικό ωστόσο δεν έχει γίνει ενημέρωση της Πρυτανείας από τον φοιτητή. «Έχω ενημερώσει όταν γίνονται επιθέσεις να μου κάνουν μια αναφορά. Κι αν υπάρχει και κάποιο παραστατικό από το νοσοκομείο αν χρειάστηκε, να πάνε και αυτά με ένα διαβιβαστικό, τα στέλνω στον Εισαγγελέα και στον Δήμαρχο. Έχω στείλει 60 αναφορές», δηλώνει ο κ. Μπούρας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα τεχνολογία: Σημαδούρα που αντλεί ενέργεια από τα κύματα, βασισμένη στη λειτουργία της καρδιάς

    Αποτελώντας το 71% της επιφάνειας της Γης, οι ωκεανοί συνιστούν μία...

    Καφές: Πόσο κοστίζει σε λεπτά εργασίας – Ποια πόλη έχει το υψηλότερο κόστος στην Ευρώπη

    Σε μια εποχή όπου ο πληθωρισμός πιέζει τα εισοδήματα...

    Φορολογικές δηλώσεις: Διορθώσεις χωρίς πρόστιμο έως 15 Ιουλίου – Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση

    Δύο σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν φορολογουμένους και επαγγελματίες ενεργοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» παρουσιάζει τη δράση “Alexander Payne Presents”

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»...