ΠΑΤΡΑ: 35χρονος απατεώνας: Το ‘κανα γιατί είναι άρρωστη η μάνα μου

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή,  ο βούλγαρος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

    Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είχε “στρατοπεδεύσει” στην Πάτρα, όπου διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο και εκεί σχεδίαζε τον τρόπο που θα παγίδευε τα θύματά του.

    Ομως ….για κακή του τύχη, έπεσε πάνω στην πανέξυπνη γιαγιά που της τηλεφώνησε για να την εξαπατήσει, αλλά εκείνη του έκλεισε ραντεβού και κάλεσε την αστυνομία.

    Κατά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή, ισχυρίστηκε πως έκανε τις απάτες για οικονομικούς λόγους.

    Οπως δήλωσε η συνήγορος του Γεωργία Σαρρή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε συμμορία και υποστήριξε πως χρειαζόταν τα χρήματα για την άρρωστη μητέρα του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς να απαντήσετε στην αγένεια – Οι 7 φράσεις που βάζουν τον άλλο στη θέση του

    Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, διαπιστώνουμε ότι οι αγενείς άνθρωποι...

    Γιατί παίρνουμε βάρος τον χειμώνα – Πώς να το αποτρέψουμε;

    Τον χειμώνα πολλοί παρατηρούν ότι η ζυγαριά ανεβαίνει και...

    Πάτρα: Αναγνωρίζετε αυτή τη συνοικία; Δείτε την απάντηση

    Είναι ο Αγιος Διονύσιος. Φωτογραφία αρχείο Φίλιππου Ανδρεόπουλου

    Τυρί…σαν χαβιάρι: Ανατιμήσεις έως +120% σε ένα χρόνο

    Φέτα, γραβιέρα, κασέρι και κεφαλογραβιέρα έχουν γίνει είδη πολυτελείας...