ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ: Καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε 12χρονη μαθήτρια

    Ημερομηνία:

    Ποινή κάθειρξης έξι ετών και δέκα μηνών επέβαλλε το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ιωαννίνων στον εκπαιδευτικό μουσικού σχολείου για τα αδικήματα της ασέλγειας και της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

    Ο καθηγητής μουσικής πριν από έξι χρόνια μέσα στη σχολική αίθουσα στα Γιάννενα, ασελγούσε σε βάρος 12χρονης μαθήτριας για διάστημα περίπου τριών μηνών. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών.

    Η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Ιωαννίνων είχε ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα με την κατάθεση του κοριτσιού που σήμερα είναι 18 ετών και σπουδάζει σε Πανεπιστήμιο.

    Μετά την έκδοση της απόφασης θα πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές, εφόσον πρώτα εντοπιστεί!

    «Μόνο και μόνο που η κόρη μου δικαιώθηκε είμαι ικανοποιημένη. Για μας έκλεισε μία δυσάρεστη περιπέτεια έξι ετών. Οι μνήμες του παιδιού δεν διαγράφονται. Ήταν μία εμπειρία που δεν πρέπει να την κυνηγάει αλλά δεν ξεχνιέται και εύκολα», ανέφερε η μητέρα της 18χρονης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τηλεοπτική πειρατεία: Μπαράζ συλλήψεων και βαριά πρόστιμα σε Μεσολόγγι και Θεσσαλονίκη

    Σφίγγει ο κλοιός για τους τηλεοπτικούς πειρατές ολοένα και περισσότερο, καθώς...

    Πώς θα πέσουν τα 17,8 δισ. ευρώ στην οικονομία το 2026

    Περισσότερα από 17,8 δισ. ευρώ αναμένεται να διοχετευθούν στην ελληνική οικονομία το 2026,...