Νίκος Μουτσινάς: «Έχω κάνει ήδη τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω άλλη μία»

    Ημερομηνία:

    Την Μπέττυ Μαγγίρα φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, οι δυο παρουσιαστές άλλαξαν για λίγο ρόλους με τον δημοφιλή ηθοποιό να μπαίνει σε εκείνον του συνεντευξιαζόμενου και να κάνει μια σύντομη αναφορά στην προσωπική του ζωή.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογήθηκε στην καλεσμένη του πως «τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δυο σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτά είναι και αυτή είναι η οικογένεια για να μη λέμε και βλακείες. Αυτή είναι η οικογένεια και γενικότερα, αν και το έχεις παρακολουθήσει, η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Δεν είναι κρυφή αλλά δεν είναι και για όλους. Κοίταξε να δεις, εγώ όποτε κάνω προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες. Θα κάνω και άλλη μία. Αν με δεις με παπαγάλο δεν θα προχωρήσει».

    Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε με φειδώ στην προσωπική του ζωή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προσωπικός Αριθμός: Ανακοινώθηκε η απόδοσή του σε 5 εκατ. πολίτες – Πότε θα λάβετε τον δικό σας

    Αυτόματα αποκτούν πλέον Προσωπικό Αριθμό (ΠΑ), οι πολίτες που δεν τον...

    Στις 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στην Πάτρα – Παρών ο Ν. Ανδρουλάκης

    Είναι μια πολιτική διαδικασία ανάδειξης των ζητημάτων που απασχολούν...

    Πάτρα: Εκατοντάδες για το τελευταίο αντίο στην δικηγόρο Τέτη Τζαμαλούκα – φωτό

    Εκατοντάδες Πατρινοί είπαν σήμερα το μεσημέρι το στερνό αντίο...

    Η Έλενα Παπαρίζου θα βαφτίσει τον γιο του Πάνου Μουζουράκη – «Από τα πιο δοτικά άτομα που έχω γνωρίσει», είπε ο τραγουδιστής

    Τον γιο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη πρόκειται να βαφτίσει η...