Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει υποστεί – «Ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι»

    Ημερομηνία:

    Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση όσον αφορά στα μαθητικά της χρόνια, στον «αέρα» της εκπομπής της, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

    Φλίγκος

    Η παρουσιάστρια «άνοιξε» την καρδιά της όσον αφορά στο bullying που είχε δεχθεί, όταν πήγαινε στο δημοτικό, εξαιτίας ενός ζευγαριού παπουτσιών που είχε, το οποίο ήταν απομίμηση, με την ίδια να τονίζει μάλιστα πως ακόμη δεν έχει ξεχάσει το περιστατικό.

    «Πήγαινα δημοτικό σε ένα δημόσιο σχολείο, δεν είχαμε λεφτά μην φανταστείτε, κοντά στο σπίτι μου, μετά πήγα στις Καλόγριες. Θυμάμαι ότι είχα ένα παπούτσι που έγραφε “Abibas”. Ήμουν παιδάκι και θυμάμαι που ήταν κάποια άλλα κοριτσάκια που με κορόιδεψαν. Είχα γυρίσει σπίτι και ήμουν τόσο άσχημα ψυχολογικά και ακόμη το θυμάμαι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις ετοιμάζει η ΑΑΔΕ

    Σε νέα εποχή περνά το σύστημα αγροτικών ενισχύσεων και...

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για την αργία του Αγίου Πνεύματος

    Ενημέρωση για την αργία του Αγίου Πνεύματος από τον...

    Συνταγή για παραδοσιακό μπριάμ

    Παραδοσιακό μπριάμ Υλικά: 2 πατάτες 1 μελιτζάνα 2 καρότα 2...

    ΠΑΤΡΑ: Και άλλο επικίνδυνο κτίριο στην καρδιά της πόλης – ΦΩΤΟ

    Μια ακόμα περίπτωση προβληματικού και άκρως επικίνδυνου κτιρίου, στο...