Κατερίνα Καινούργιου: Η σπόντα δικηγόρου για τις πλαστικές – «Είστε γελοίος» του απάντησε

    Ημερομηνία:

    Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εμφανίστηκε ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προκειμένου να μιλήσει σχετικά με τους πελάτες που εκπροσωπεί και φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

    Ωστόσο, εκείνος φαίνεται πως είχε εξ’ αρχής επιθετική διάθεση κι έψαχνε την ευκαιρία να «επιτεθεί» στην παρουσιάστρια.

    Όπως της είπε: «Δεν ξέρω τι έχετεμε τους δικηγόρους, αλλά θέλω να σας πω πως μιλάτε με δικηγόρο και όχι πλαστικό».

    GLEARNET

    Στη συνέχεια, τερμάτισε την κλήση, όμως η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο να πει. Το να χτυπάει ένας άνδρας σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά, γελάω. Είστε απλά γελοίος. Ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή», ενώ στη συνέχεια ανέφερε στην αρχισυντάκτριά της: «Δεσμεύεστε;».

    «Μακάρι να έκανε κι εκείνος καμια πλαστική. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό. Σε έναν πλαστικό μπορεί να είχα μεγαλύτερο σεβασμό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Wagyu vs Kobe: Ολη η αλήθεια για τα πιο περιζήτητα κομμάτια κρέατος στον κόσμο

    Ακόμα και ανάμεσα στους πιο ορκισμένους λάτρεις του κρέατος...

    Με μια λιτή εκδήλωση, ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε σήμερα τον αείμνηστο δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο

    Με μια λιτή εκδήλωση, ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε σήμερα...

    Ερχονται στην Πάτρα οι ROTTING CHRIST

    ROTTING CHRIST/35 Years of Evil Existence w. Vermingod Special Guests:...

    Δείτε πόσο -ακριβώς- κοστίζει να μεγαλώσεις ένα παιδί: Έως τα 18α γενέθλιά του

    Η αμερικανική κυβέρνηση υπολογίζει πόσο κοστίζει να μεγαλώσεις ένα...