ΠΑΤΡΑ: Δίνει 50.000 ευρώ η ΓΓΑ στο ΠΕΑΚ και κρατάει το κολυμβητήριο ανοικτό

    Ημερομηνία:

    «Πράσινο» φως έδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης  για την απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου του Α. «Πεπανός» έως το τέλος του χρόνου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα προχωρήσει στην κατάθεση 50.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο κόστος του υγραερίου για την θέρμανση  που θα πρέπει να έχουν τα νερά των δύο πισινών του κολυμβητηρίου.

    Οι κολυμβητές και οι αθλητές, έτσι θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους και τους χειμερινούς μήνες που απομένουν για τη λήξη του έτους, καθώς τα νερά θα έχουν την προβλεπόμενη θερμοκρασία για την εποχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...