Κολωνός: Συνελήφθη και ο τέταρτος βιαστής στην Κόρινθο

    Ημερομηνία:

    Καρπούς απέδωσε το ανθρωποκυνηγητό στο οποίο επιδόθηκαν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να συλλάβουν τον τέταρτο κατά σειρά βιαστή ο οποίος προέκυψε μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό η οποία βίωσε έναν πρωτοφανή εφιάλτη πέφτοντας θύμα μαστροπείας.

    Η επιχείρηση είχε το όνομα «Κωδικός Ανδρέας», καθώς αυτό είναι το μικρό όνομα του 43χρονου ηλεκτρολόγου πλοίων, ο οποίος δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά κρύβονταν προκειμένου να μην συλληφθεί από τις διωκτικές αρχές.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι άνδρες της ΕΛΑΣ χτένισαν  την Αττική όσο και παραπλήσιους νομούς και τον συνέλαβαν τελικά στην Κόρινθο, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του.

    Ο 43χρονος είναι το 10ο κατά σειρά άτομο για το οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού.

    Όσον αφορά στον 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση,  πήγε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορία πίσω από τη διάσημη φωτογραφία Λόρεν – Μάνσφιλντ που διχάζει μέχρι σήμερα

    Η φωτογραφία της Σοφία Λόρεν και της Τζέιν Μάνσφιλντ από το 1957 αποτελεί...

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Αύξηση της κάλυψης εργαζομένων – Τι αναμένεται

    Το ποσοστό των εργαζομένων που καλύπτονται από συλλογικές συμβάσεις εργασίας στην Ελλάδα βρίσκεται...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Τάκη Φιλιππόπουλο – ΦΩΤΟ

    Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο...