Θρήνος για τον μηχανικό Τάσο Παυλίδη – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ήταν από τους καλύτερους αρχιτέκτονες του Πύργου και του νομού και πολλά κτίρια, πλατείες φέρουν την προσωπική του σφραγίδα, ενώ είχε ασχοληθεί εκτενέστατα και με τις αναπλάσεις περιοχών σε όλη την Ηλεία.

    Ο Αναστάσιος (Τάσος) Παυλίδης ήταν, όπως τονίζει στο Facebook ο γιος του Γιώργος, «ένας οξυδερκής, δίκαιος, αυστηρός κι ευγενής άνθρωπος.
    Ήταν άσσος στο σχεδιαστήριο, εξαιρετικός ακορντεονίστας και ο πιο δυνατός άνθρωπος που γνώρισα ποτέ».

    Πάντα καυχιόταν για την μικρασιατική καταγωγή του και ήταν παντρεμένος με τη συμβολαιογράφο Βάσω Παυλίδη – Ταυλοπούλου με την οποία απέκτησε τον γιό του Γιώργο.

    Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 7/11/2022 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου στις 15.30 μμ.

     

    Θρήνος για τον μηχανικό Τάσο Παυλίδη - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Aυτό είναι το παλικάρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του

    Νεκρός μέσα στο σπίτι του, εντοπίστηκε ένας 30χρονος που...

    Πύργος: Βγήκε από τη φυλακή και ξανάπιασε… δουλειά

    Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον…...

    Σε κατάσταση λιμού επισήμως η πόλη της Γάζας, λέει όργανο υποστηριζόμενο από τον ΟΗΕ -Έντονη αντίδραση του Ισραήλ

    Για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε επισήμως η κατάσταση του λιμού...

    ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ: Τι δηλώνει ο καθηγητής Φυσικής Ανδρέας Καζαντζίδης

    Οι πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Πάτρα προκάλεσαν έντονη...