Με χιούμορ αντιμετώπισε τον τραυματισμό του ο Πάνος Καμμένος – «40 χρόνια Kawasaki και τώρα καροτσάκι»

    Ημερομηνία:

    Πριν από μερικές μέρες ο Πάνος Καμμένος είχε ένα τροχαίο με μηχανή και τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Με ανάρτησή του στο twitter, ο ίδιος ο πρώην υπουργός Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι είχε χτυπήσει και είχε χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο.

    Παρά το σοβαρό τραυματισμό του, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ πάντως διατηρεί το χιούμορ του. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από την τελευταία ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    «40 χρόνια Kawasaki, τώρα 6 μήνες καροτσάκι» δήλωσε o πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος χαριτολογώντας στην ανάρτησή του, φωτογραφίζοντας το πόδι του στο νοσοκομείο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ληστεία-θρίλερ στην Κατερίνη: Του άρπαξαν το όχημα, τον παρέσυραν και εξαφανίστηκαν με κοσμήματα αξίας €300.000

    Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της...

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε” ο γιατρός των φτωχών

    Ο «Γιατρός Των Φτωχών» δεν είναι πια, ανάμεσα μας,καθώς...

    Πάτρα: Τον πήγαν λιπόθυμο στο νοσοκομείο και συνελήφθη

    Στο Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε χθες με ασθενοφόρο του...