Συνελήφθησαν 16χρονος και 30χρονη με 25 κιλά μεθαμφετίνης

    Ημερομηνία:

    Ενας 16χρονος Πακιστανός και μία 30χρονη Ελληνίδα συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ενώ κατασχέθηκαν περίπου 25 κιλά μεθαμφετίνης.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη διακινητών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση των δύο κατηγορούμενων, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν να κατέχουν, με σκοπό τη διακίνησή της, ποσότητες μεθαμφεταμίνης.

    Συνολικά κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: 5 κιλά και 75 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη «shisha», δύο πλαστικά δοχεία που περιείχαν μεθαμφεταμίνη σε υγρή μορφή μικτού βάρους 19 κιλών και 830 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι να μην τρως το βράδυ: 7 τροφές που διαταράσσουν τον ύπνο

    Ο καλός ύπνος δεν εξαρτάται μόνο από τις ώρες που κοιμόμαστε,...

    Το 10ο βιβλίο του πατρινού δημοσιογράφου Τάσσου Σταθόπουλου

      Το μεγαλείο του Ολυμπιακού Πατρών στο βιβλίο του Τάσσου...

    Οι Nick Cave & The Bad Seeds στην Αθήνα

    Οι Nick Cave & The Bad Seeds επιστρέφουν στο...

    Πάτρα: Το νέο καρναβαλικό τραγούδι από την Αντα Βενέτυ

    Το νέο τραγούδι για το καρναβάλι από την Πατρινή...