ΠΑΤΡΑ: Πότε ανάβει ο εορταστικός διάκοσμος – Πόσο θα επηρεάσει η ενεργειακή κρίση

    Ημερομηνία:

    Εντατικά ετοιμάζουν τα συνεργεία του Δήμου τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, που θα στολίσει τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και όχι μόνο.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η δημοτική αρχή σκοπεύει μέχρι τέλος του μηνός η πόλη να έχει μπει σε εορταστικούς ρυθμούς. Ο προγραμματισμός που έχει γίνει είναι να τοποθετηθούν οι χριστουγεννιατικές γιρλάντες μέχρι 30 Νοεμβρίου, ώστε όταν η πόλη θα τιμά τον Πολιούχο της Αγιο Ανδρέα, ήδη τα πολύχρωμα φώτα να δίνουν τον εορταστικότόνο των ημερών που έρχονται.

    Οπως σημειώνουν στελέχη της δημοτικής αρχής δεν πρόκειται να γίνουν εκπτώσεις στον χρόνο που θα λειτουργεί ο φωτισμός, που θα επεκταθεί και σε συνοικίες. Κι αυτό γιατί όλες οι λαμπτήρες θα ειναι led, γεγονός που προσφέρει τη δυνατότητα μειωμένου ενεργειακού κόστους.

    Χριστουγεννιάτικο χωριό

    Παράλληλα τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου θα στηθεί, παραδοσιακά, στην πλατεία Γεωργίου, με το πανύψηλο δένδρο να δεσπόδει στο κέντρο της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βαρύ κόστος για τις επιχειρήσεις από τη φορολογική Βαβέλ

    Περί τις 40 οικονομικές επιβαρύνσεις υφίστανται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις,...

    Καλοκαιρινή βραδιά από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Νομού Αχαΐας

    Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Νομού Αχαΐας σας προσκαλεί σε μια καλοκαιρινή...

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ: Κινητοποίηση του Ανθρωποκτονιών – Ειδοποίηση και της εισαγγελίας Πατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%81%cf%84%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf/

    Πράσινο φως για φωτοβολταϊκά σε πολυκατοικίες – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ

    «Ξεκλειδώνει» η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών με...