Πάτρα – Εορτασμός Εξέγερσης Πολυτεχνείου: Πού θα συμμετάσχει η δημοτική αρχή

    Ημερομηνία:

    Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, θα εκπροσωπήσει, απόψε στις 8 το απόγευμα, τη Δημοτική Αρχή και το Δήμο Πατρέων στη σύσκεψη φορέων που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, για την οργάνωση του αγωνιστικού εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στη Χούντα.

    Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ανήμερα του εορτασμού, στις 10 το πρωί, η Δημοτική Αρχή, μαζί με τους εκπροσώπους των φοιτητικών συλλόγων και των συνδικάτων, θα καταθέσει στεφάνι στο χώρο του Παραρτήματος και στο κτίριο που στεγαζόταν τότε η Ασφάλεια, στην οποία κρατήθηκαν και βασανίστηκαν πολλοί αγωνιστές.

    Το απόγευμα (5.30 μμ) της ίδια μέρας η Δημοτική Αρχή θα δώσει, όπως πάντα, αγωνιστικό «παρών» στη συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στην πορεία που θα ακολουθήσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Βόλτα στην Ρήγα Φεραίου για τον Αλέξη Τσίπρα – φωτό

    Στην Πάτρα βρίσκεται ήδη ο Αλέξης Τσίπρας, όπου από νωρίς...

    Πάτρα: Νέα δράση αιμοδοσίας από τον σύλλογο εθελοντών “Άγιος Χαράλαμπος”

    Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “ο Αγιος...

    Η Πάτρα ετοιμάζεται για τα ρεβεγιόν των εορτών

    Η Πάτρα μπαίνει δυναμικά στο κλίμα των Χριστουγέννων και...

    Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και η μητέρα του φερόμενου αρχηγού

    Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία της,...