Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, δράστης -9- περιπτώσεων κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, χθες (13-11-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο δράστης αφού αναρριχήθηκε από σωληνώσεις φυσικού αερίου, εισήλθε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους και ακολούθως, συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

    Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος χρυσαφικών (χρυσοί σταυροί, αλυσίδες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια κ.α.), κλειδιά και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, καθώς επίσης και -26- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

    Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 11-11-2022 έως χθες (13-11-2022) στη Λάρισα, ο δράστης διέπραξε ακόμη -8- περιπτώσεις κλοπής σε οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, με σκοπό τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους.

    Φλίγκος

    Πιο αναλυτικά, ο δράστης εισήλθε στο εσωτερικό των οικιών είτε από ανασφάλιστα παράθυρα-μπαλκονόπορτες είτε παραβιάζοντάς τες διά ωθήσεως, ακόμη και με την παρουσία των ενοίκων στο εσωτερικό τους, αφαιρώντας συνολικά διάφορα χρυσαφικά (σταυρούς, δαχτυλίδια κ.α.), ρολόι, κλειδιά και το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ.

    Μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ η προέλευση των υπόλοιπων διερευνάται.

    Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς, τυγχάνει ο ίδιος δράστης της ληστείας σε βάρος ημεδαπής γυναίκας που διαπράχθηκε το βράδυ της 11-11-2022 στην πόλη της Λάρισας, όπου κατάφερε να της αφαιρέσει το πορτοφόλι της που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και έγγραφα, αφού προηγουμένως την απώθησε και την χτύπησε με αντικείμενο.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσες θερμίδες έχει η αγαπημένη Paloma, το δροσιστικό Aperol Spritz και το δημοφιλές Negroni;

    Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος χαλάρωσης για όλους μας...

    Τζάνειο: Εμφανίστηκε ο βοηθός νοσηλευτής που έκανε λάθος μετάγγιση στην 62χρονη

    Με την οικογένειά του επικοινώνησε χθες ο βοηθός νοσηλευτής, ο οποίος...

    Στην εντατική 40χρονος που τον δάγκωσε οχιά στην Εύβοια

    Με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε αντιμέτωπος ένας 40χρονος στην Εύβοια, ...

    Στη Βουλή η υπόθεση του Γιάννη Καγκάνη που τον δήλωσαν νεκρό και τον πούλησαν

    Στη Βουλή φτάνει πλέον η πολύκροτη υπόθεση της παράνομης...