Νεκρές γάτες από φόλες άφησε εκπαιδευτικός στην είσοδο Δημαρχείου (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Η εκπαιδευτικός, αγανακτισμένη από τα συχνά φαινόμενα θανάτωσης ζώων που αντικρίζει στη γειτονία της, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, απευθύνθηκε στην αστυνομία και στη συνέχεια στο δήμο. Η αποκομιδή, όπως καταγγέλλει, δεν ήρθε ποτέ και έτσι έφτασε στο σημείο να αφήσει τα νεκρά ζώα στο δημαρχείο.

    «Ο Πολιτισμός ενός τόπου φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες και από τον τρόπο που αντιμετωπίζει και τα ζώα. Ο δήμος δεν κάνει τίποτα για στειρώσεις αδέσποτων, ειδικά γατών και πληρώνουμε το ψυχικό κόστος να βλέπουμε έξω από το σπίτι μας νεκρά ζώα. Ο δήμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

    Νεκρές γάτες από φόλες άφησε εκπαιδευτικός στην είσοδο Δημαρχείου (ΦΩΤΟ)

    Μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τη φόλα, αλλά καταλαβαίνω τους ανθρώπους που ενοχλούνται από τα ζώα. Αλλά αν υπήρχαν δομές ή αν υπήρχε στείρωση στις γάτες δεν θα είχαμε αυτά τα φαινόμενα. Έφερα δύο νεκρές γάτες στην είσοδο του δημαρχείου και κάθε φορά που θα βρίσκω στον αύλειο χώρο μου θα τα φέρνω εδώ στο δήμο. Έκανα καταγγελία χθες στην αστυνομία. Από την αποκομιδή δεν ήρθε κανείς και αναγκάστηκα να προβώ σε αυτή την κίνηση. Ο πολιτισμός του τόπου δεν φαίνεται μόνο στις παρελάσεις με τους Μητροπολίτες», ανέφερε σε δήλωσή της στο agriniopress η κ. Πάντου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μιλώντας στα παιδιά της Πάτρας για τον πολιούχο Άγιο Ανδρέα: Εκπαιδευτικά προγράμματα τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου

    Τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 οι εκπαιδευτικοί προσχολικής, πρωτοβάθμιας...

    Τραγωδία στη Ροδόπη: Γιος σκότωσε στο ξύλο τον 82χρονο πατέρα του

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος τα ξημερώματα της Τετάρτης (29.10.2025) στο...

    Ένα νέο φεστιβάλ τζαζ γεννιέται στην Πάτρα

    Ένα νέο φεστιβάλ τζαζ γεννιέται στην Πάτρα από τη...

    Λειψυδρία: Μειωμένη κατά 44% η έκταση της λίμνης του Μόρνου – Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 10 ετών οι βροχές

    Εντείνεται η ανησυχία για τον κίνδυνο λειψυδρίας στην Αττική, καθώς τα...