ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το σχέδιο της Αστυνομίας για το Πολυτεχνείο

    Ημερομηνία:

    «Κρυφό» σχέδιο έχει επεξεργασθεί η τοπική Αστυνομία για να μην δοθεί χώρος δράσης σε εξτρεμιστικά στοιχεία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της 49ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

    Εχει εκπονηθεί σχέδιο για λήψη αυστηρών μέτρων κατά το σκέλος που αφορά στη φύλαξη διαφόρων στόχων (δημόσιες υπηρεσίες, μέγαρο Ερμού, δικαστήρια, πολιτικά γραφεία, προξενεία κ.ο.κ.), αλλά ένα άλλο βασικό σκέλος έχει σχέση με τα «πολεμοφόδια» τα οποία χρησιμοποιούνται σε παρόμοιες συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια.

    Η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει ειδικό σχέδιο και προτίθεται να κινηθεί προληπτικά για ν’ αποθαρρύνει όσους προτίθενται να κουβαλήσουν «όπλα» στις συγκεντρώσεις και τις πορείες. Ητοι, καπνογόνα, βόμβες, μολότοφ κ.ά. Το προληπτικό σχέδιο προβλέπει στενή επιτήρηση επίμαχων σημείων φύλαξης τέτοιων «όπλων».

    Για την υλοποίηση του σχεδίου έχουν επιστρατευθεί αστυνομικοί με πολιτικά, που ήδη παρακολουθούν μυστικά κάθε κίνηση στο παράρτημα του Πανεπιστημίου, σε χώρους που κινούνται αναρχοαυτόνομα άτομα, αλλά και σε οπαδικά στέκια!
    «Θέλουμε όλοι να συμμετάσχουμε σ’ έναν ειρηνικό εορτασμό που δεν θα αμαυρωθεί από επεισόδια» επισήμανε αστυνομική πηγή, στη στήλη, που θεωρεί ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι επαρκή και τα ενδεδειγμένα για να τιμηθεί η εξέγερση του Πολυτεχνείου χωρίς ακρότητες…

    GYMALL

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Jelqing: Η δημοφιλής μέθοδος που προσθέτει έως και 2,5 εκατοστά στο ανδρικό μόριο – Πόσο ασφαλής είναι

    Όλο και περισσότεροι άνδρες «λιώνουν» στο γυμναστήριο λόγω αυξημένου άγχους και...

    Απίστευτο: Είχε πρησμένο πέος επί 17 χρόνια – Η νόσος από την οποία έπασχε

    Μια εξαιρετική ιατρική περίπτωση, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον, παρουσιάζεται...

    Αχαΐα: Οκτώ παραλίες σε δημοπρασία

    Όπως έγινε γνωστό χθες, πάνω από 1.200 παραχωρήσεις παραλιών...

    Νομοσχέδιο: Τριπλή «φάκα» με τσουχτερά πρόστιμα για τα Ι.Χ.

    Βάρια πρόστιμα που φτάνουν μέχρι και την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης αλλά και εξαμηνιαίους...