Έλεγχοι του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε επιχειρήσεις εμπορίας και επεξεργασίας μετάλλων (σκραπ)

    Ημερομηνία:

    Από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με περιβαλλοντολόγους του Τμήματος Ελέγχου, Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Π.Ε. Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι, πρωινές ώρες της 14 Νοεμβρίου 2022, σε επιχειρήσεις εμπορίας και επεξεργασίας μετάλλων (σκραπ) στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου.

    ICECAP

    Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης ελέγχθηκαν συνολικά -4- επιχειρήσεις, στις οποίες δεν διαπιστώθηκε ρύπανση ή υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

    Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μνήμες που χαράζουν και ξεθωριάζουν (αλλά δεν χάνονται) στο πέρασμα του χρόνου

    ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ Εκείνη την εποχή, στην περιοχή της πλατείας...

    ΠΑΤΡΑ: «Πολεμικό» κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Σε… πολεμική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο την...