Στην Αχαΐα την Παρασκευή Νίκη Κεραμέως και Χρίστος Δήμας – Το πρόγραμμά τους

    Ημερομηνία:

    Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας θα βρεθούν στην Αχαΐα για επαφές με τοπικούς παράγοντες και κομματική εκδήλωση.

    Συγκεκριμένα,  η Υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο και δύο σχολεία της πόλης κατά την περιοδεία της.

    Ο Υφυπουργός θα μεταβεί από νωρίς το πρωί στο Αίγιο για συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αιγιάλειας Ιερώνυμο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας Κρίνος. Λίγο αργότερα, ο Χρίστος Δήμας θα ανέβει στα ορεινά, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, θα συνομιλήσει με τη διοίκηση της Αχαΐα Αναπτυξιακή και θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις μιας τυροκομικής μονάδας.

    Η περιοδεία των δύο στελεχών της κυβέρνησης στην Αχαΐα θα ολοκληρωθεί με μια κομματική συγκέντρωση στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας στην Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζαχάρω: Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή βροχή!

    Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή...

    H κατάντια της Παναχαϊκής

    Παναχαϊκή εν έτει 2026! Το λάθος στη φανέλα του...

    Ο Προμηθέας βραβεύθηκε από την «Καλλιπάτειρα» για το «Good Athlete Better Person»

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Privilege Event House» η εκδήλωση...

    Εκπαιδευτικοί: Ο οδηγός για την έξοδο στη σύνταξη – Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα και πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνταξιοδότηση χιλιάδων εκπαιδευτικών έχει ξεκινήσει. Ο Φεβρουάριος...