Δωροθέα Μερκούρη: «Χώρισα γιατί δεν του άρεσε η σάλτσα πομοντόρο»

    Ημερομηνία:

    H Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν» και αποκάλυψε τις τρεις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί κάποιος για να γίνει σύντροφός της.

    Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος την ρώτησε αν χώρισε με τον πρώην της σύζυγο επειδή δεν του άρεσε η σάλτσα πομοντόρο εκείνη παραδέχθηκε πως είναι αλήθεια.

    Το να εκτιμά ο σύντροφός της τη μαγειρική της, είναι πολύ σημαντικό για τη Δωροθέα Μερκούρη.

    «Αν δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δεν σου αρέσει η ιταλική κουζίνα, η μεσογειακή κουζίνα, δηλαδή θέλεις τα πάντα να είναι τηγανητά σε βούτυρο, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» είπε η 47χρονη ηθοποιός και μοντέλο.

    Σε ερώτηση για το εάν αυτό είναι ένα τεστ για τον υποψήφιο σύντροφό της, παραδέχθηκε: «Είναι αυτό και τα ζώα. Οι γάτες…». Επίσης, «αν τρώνε πολύ κρέας δεν μπορώ. Δεν είμαι τελείως εναντίον του να τρως κρέας, αλλά περίπου δεν τρώω καθόλου πια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...

    Ο Αγιος Παϊσιος έρχεται και στην Πάτρα τον Ιούλιο!

    Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης έρχεται στην Πάτρα, στις...