ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Ούτε σήμερα απολογήθηκε για Μαλένα και Ιριδα

    Ημερομηνία:

    Για τις 25 Νοεμβρίου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, από την 35η τακτική ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Όπως της αποδίδεται δολοφόνησε τα δύο μικρότερα παιδιά της την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα.

    Η κατηγορούμενη  είχε οδηγηθεί για πρώτη φορά στις 25 Οκτωβρίου ενώπιον της ανακρίτριας και ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία για να λάβει γνώση της δικογραφίας σε βάρος της και να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς της ισχυρισμούς.

    Υπενθυμίζεται ότι η Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και το προσεχές διάστημα αναμένεται να προσδιοριστεί η δίκη της ενώπιον του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

    ICECAP

    Η 34χρονη κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα είχε κληθεί να λογοδοτήσει σήμερα για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της.

    Σημειώνεται ότι η νέα προθεσμία ζητήθηκε καθώς ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας θα απουσιάζει εκτός Αθηνών για μια άλλη υπόθεση που έχει αναλάβει και συγκεκριμένα για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

    Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, όλη η ποινική υπόθεση που εκτυλίσσεται σε βάρος της εντολέως του, αποτελεί «μια άνευ προηγουμένου δικαστική πλάνη» που οφείλεται εν πολλοίς σε λάθος εκτιμήσεις ιατροδικαστών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιχείρηση Εξουδετέρωσης του ΠΑΣΟΚ: Όταν ο Πολιτικός Αντίπαλος Φοβίζει, Τον Σπιλώνεις

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη*   Σε μια συγκυρία που η πολιτική συζήτηση...

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αύριο στην Πάτρα

    Μετά από μια σειρά sold-out συναυλιών στο «Gazarte», ο...

    Φυτική τσίχλα παγιδεύει στο εσωτερικό της ιούς της γρίπης

    Φυτική τσίχλα που έφτιαξαν ερευνητές αμερικανικού πανεπιστημίου μπορεί να βάλει τέλος στις επιδημίες της γρίπης και...

    Μαχαίρωσε τον γείτονά του για τρεις ελιές

    Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα χρόνια ένας 71χρονος...