ΠΑΤΡΑ: Ο Λεπίδας μαγνητοφωνούσε τα πάντα… όταν μπήκε μέσα στην 6η ΥΠΕ μετά την απόλυσή του – Τι υποστηρίζει

    Ημερομηνία:

    Εξαλλος  για τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη… περί διατάραξης ειρήνης ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας.

    «Ποια διατάραξη; Πριν μπω κι όταν εισήλθα στην Υπηρεσία, είχα φροντίσει να μαγνητοφωνώ τη φωνή μου και περιέγραφα κάθε κίνησή μου. Μην παρεξηγηθώ, δεν διέπραττα παρανομία, τον εαυτό μου μαγνητοφωνούσα, για να έχω απόδειξη ότι δεν έκανα κάτι άλλο. Είχα προβλέψει ότι θα ήταν πιθανό να κατασυκοφαντηθώ»!

    Πέραν τούτου είπε και κάτι άλλο ο κ. Λεπίδας, με προφανείς αιχμές:

    «Η απόλυσή μου ήταν το… ευχαριστώ του κ. Καρβέλη για τη στήριξή μου σε πολλές – πολλές διοικητικές πράξεις του. Θυμάσθε την επίθεση που είχε δεχθεί από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη; Θα έλθει η κατάλληλη ώρα που θα ειπωθούν πολλά και θα καταλάβει η ΝΔ ποιόν κρατάει σ’ αυτό το πόστο, αλλά τότε θα είναι αργά… » είπε – αναλαμβάνοντας την πλήρη των λεγομένων του – ο κ. Λεπίδας!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Ισραήλ στέλνει άρματα μάχης στη Ντέιρ Αλ-Μπάλαχ της Γάζας – Aνησυχία στις οικογένειες των ομήρων

    Ισραηλινά άρματα μάχης προωθήθηκαν σε νότιες και ανατολικές περιοχές της πόλης Ντέιρ...

    ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: 50 συν 1 Χρόνια από την Τουρκική στρατιωτική εισβολή στην Κύπρο

    του Απόστολου Κατσιφάρα, πρώην Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Η κατοχή των...

    Νεκρή 4χρονη από ασιτία στην κόλαση της Γάζας – Στη χειρότερη φάση λιμού η περιοχή

    Η τετράχρονη Razan Abu Zaher άφησε την τελευταία της πνοή την...

    WSJ: H Τουρκία κοντά σε αρχική συμφωνία για αγορά έως 40 μαχητικών Eurofighter

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της  εφημερίδας Wall Street Journal η Τουρκία  ενδέχεται να ανακοινώσει...