Δυτική Ελλάδα: Επτά συλλήψεις για την απόδραση του κρατούμενου

    Ημερομηνία:

    Σε επτά συλλήψεις προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές για την απόδραση 37χρονου Ρομά κρατούμενου από το Νοσοκομείο Αγρινίου την περασμένη νύχτα.

    Ο λόγος για τρεις γυναίκες και τέσσερις άνδρες, συγγενικά πρόσωπά του, οι οποίοι και εμπλέκονται στην απόδρασή του από το χώρο του νοσοκομείου, συνδράμοντάς τον ώστε να διαφύγει.

    Φέρονται να εισήλθαν στο χώρο του νοσοκομείου, εκμεταλλευόμενοι τη στιγμή που επρόκειτο να υποβληθεί σε αιμοληψία και να τον φυγάδευσαν, δίχως να σημειωθεί συμπλοκή με υγειονομικούς, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

    Σε βάρος ενός 17χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Ασφάλεια Αγρινίου για απελευθέρωση φυλακισμένου ενώ ο 37χρονος, όπως είναι γνωστό, αναζητείται από τις Αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ∆ήµος Καλαβρύτων: Καταγράφουν δορυφορικά όλους τους τάφους

    Να χαρτογραφήσει όλα τα ∆ηµοτικά και Κοινοτικά Κοιµητήρια εντός...

    Σαγέικα – Κάτω Αχαΐα – Συκιά: Ξεπουλάνε τα σπίτια λόγω Ρομά – Σωτήρια η παρέμβαση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

    Μια άκρως επικίνδυνη κοινωνική κατάσταση καταγράφεται σε συγκεκριμένα μέρη...

    ΠΑΤΡΑ: Έρχονται πάνω από 1.500 έξυπνες θέσεις στάθμευσης

    Π άνω από 1.500 «έξυπνες» θέσεις Στάθµευσης πρόκειται να...

    Τραγωδία – Κοριτσάκι 2 ετών εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία

    Ένα κοριτσάκι περίπου δύο ετών εντοπίστηκε τα ξημερώματα της...