Συνάντηση Νεκτάριου Φαρμάκη με το νέο Πρόεδρο του ΕΑΠ, καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη

    Ημερομηνία:

    Το νέο Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, υποδέχτηκε σήμερα, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

    Ο κ. Φαρμάκης συνεχάρη τον κ. Καλαβρουζιώτη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η στενή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ΕΑΠ θα συνεχιστεί αλλά και θα ενταθεί ακόμα περισσότερο, δεδομένου ότι ο κ. Καλαβρουζιώτης κατέχει και τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

    «Είναι μεγάλη χαρά που άνθρωποι καταξιωμένοι στον ακαδημαϊκό χώρο, αλλά και στην τοπική κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, αναλαμβάνουν τόσο σημαντικούς ρόλους, όπως είναι αυτός του Προέδρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του μοναδικού ελληνικού Πανεπιστημίου που προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση και διαρκώς εκσυγχρονίζεται και ισχυροποιείται» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο τη νύχτα στην “Εύα”

    Τραυματισμός δικυκλιστή, σημειώθηκε χθες τη νυχτα, σε τροχαίο, στην...

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...