Άγριο έγκλημα στην Άρτα: 60χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 55χρονο αδερφό του – Σήμερα στον Εισαγγελέα

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη χθες το απόγευμα στους Αγίους Αναργύρους Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ένας 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    Τα δύο αδέρφια πιάστηκαν στα χέρια στην αυλή του σπιτιού, με τον 60χρονο να καταφέρει ισχυρά χτυπήματα στον 55χρονο, σε βαθμό που προκάλεσαν τον θάνατό του.

    Στη συνέχεια ο 60χρονος βγήκε στον δρόμο και είπε σε έναν γείτονα ότι σκότωσε τον αδελφό του. Ο γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και τον συνέλαβαν.

    Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...