ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Δημήτρης Γαλαριώτης – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Αναχώρησε για το αιώνιο ταξίδι, σε ηλικία 87 ετών, ο Δημήτριος (Μίμης) Γαλαριώτης από τον Κρίνο Αχαΐας.

    Ο εκλιπών υπήρξε ένας άνθρωπος που έχαιρε εκτίμησης στην μικρή κοινωνία καθώς ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός στους συγχωριανούς του. Διατηρούσε επί σειρά ετών το πρώτο καφενείο στον Κρίνο Αχαΐας. Υπήρξε άνθρωπος της βιοπάλης και πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή με αρχές και αξίες.

    Εκτός από σωστός και αγαπητός επαγγελματίας ήταν καλός οικογενειάρχης. Με την σύζυγό του Παρασκευή απέκτησαν τρία παιδιά, την Πατρούλα, την Γεωργία και τον Θόδωρο, ενώ ευτύχησε να αποκτήσει έξι εγγόνια και οκτώ δισέγγονα.

    ICECAP

    Η κηδεία του θα γίνει Κυριακή (20/11) στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Κρίνο Αχαΐας.

    ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    Η οικογένεια του εκλιπόντος ευχαριστεί θερμά τους προσωπικούς γιατρούς –πνευμονολόγους Κωνσταντίνο (πρώην Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσημάτων Θώρακος) και Ιωάννη Γαλαριώτη για τις ιατρικές υπηρεσίες που του προσέφεραν καθώς επίσης όλο το προσωπικό της Γ1 Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ αλλά και της Ορθοπαιδικής Κλινικής όπου φιλοξενήθηκε κατά την διάρκεια της νοσηλείας του.

     

    ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" ο Δημήτρης Γαλαριώτης - ΦΩΤΟ

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟ: Πάσχα Ελλήνων Πάσχα! Ψήνουν στην Αχαϊα και το facebook… γεμίζει σούβλες

    Ψήνει όλη η Ελλάδα σήμερα. Ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει...

    Ο Ερντογάν, ο Νετανιάχου και τα μυστικά του Μπακού

    Τον περασμένο μήνα, το Αζερμπαϊτζάν εξασφάλισε μια άδεια αναζήτησης...

    Τοπίο στην ομίχλη η Κεντροαριστερά

    Το Πάσχα βρίσκει τον προοδευτικό χώρο σε αχαρτογράφητα νερά....

    Αφγανιστάν: Επιχείρηση «βγάλτε τους Ταλιμπάν από τον πάγο»

    Με φόντο τη χαοτική αποχώρηση των Αμερικανών και νατοϊκών...