J2US: Καίτη Γαρμπή: Όλα όσα είπε για την περίοδο του χωρισμού της από τον Διονύση Σχοινά!

    Ημερομηνία:

    H Kαίτη Γαρμπή, με αφορμή το τραγούδι “Ζήσαμε” αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο είχαν χωρίσει για μικρό χρονικό διάστημα με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά.

    Στο μοναδικό σόου, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, οι εκπλήξεις δεν σταματούν, αλλά και οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που ερμηνεύουν οι διαγωνιζόμενοι.

    Στο σημερινό live του J2US, η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή την ερμηνεία της Βίκυς Κουλιανού και του Άρη Πετράκη στο τραγούδι “Ζήσαμε”, το οποίο και είχε ερμηνεύσει η ίδια μαζί με τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι σύζυγός της, έχουν αποκτήσει το γιο τους, Δημήτρη και είναι πολύ ερωτευμένοι. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι την περίοδο που είχαν κάνει αυτό το ντουέτο ήταν χωρισμένοι, για πολύ μικρό διάστημα, μιας και μετά ήταν και πάλι μαζί!

    Η Καίτη Γαρμπή είπε χαρακτηριστικά: «Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 3/2/2026

    17:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2026 Μονπελιέ...

    ΑΑΔΕ: Στο «μικροσκόπιο» γάμοι, βαφτίσεις, catering – Τι αλλάζει μετά το Πάσχα – Όλες οι νέες πληροφορίες

    Αμέσως μετά το Πάσχα, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα...

    Τα ξενοδοχεία κατέθεσαν αγωγή κατά της Booking για παράνομες ρήτρες

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ξενοδόχων, εστιατορίων και καφέ, HOTREC κατέθεσε...

    HΠΑ: Κάμερες σε όλους τους πράκτορες υπόσχεται το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να αρθεί το shutdown

    «Πρέπει να ανοίξουμε την κυβέρνηση και ελπίζω ότι όλοι...