ΠΑΤΡΑ: Ανήλικοι μένουν με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία!

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον τέσσερα με πέντε παιδιά φιλοξενούνται κατά καιρούς με εισαγγελική εντολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην παιδιατρική κλινική.

    Φλίγκος

    Μια παρόμοια κατάσταση ισχύει και στο Καραμανδάνειο Παίδων της Πάτρας από το οποίο πριν από μερικές ώρες το έσκασε μία 15χρονη που ήταν εκεί με εισαγγελική εντολή.

    Η περίπτωση των δύο αδελφιών που ζουν εδώ και σχεδόν δυο μήνες στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, δείχνει ότι τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας για το νοσοκομείο της Αγίας Σοφίας στην Αττική που ζούνε με εισαγγελική εντολή παιδιά που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται σε μία αντίστοιχη προνοιακή δομή, ισχύουν και για την περιοχή μας.

    Άλλωστε, η έλλειψη κοινωνικών δομών και ιδρυμάτων προνοιακής φροντίδας για ανηλίκους είναι κάτι που χαρακτηρίζει όλο το δημόσιο σύστημα, με αποτέλεσμα σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της επικράτειας να υπάρχουν στις παιδιατρικές κλινικές τους, παιδιά που χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα με την υγεία τους να μένουν εκεί για ένα χρονικό διάστημα που συνήθως ξεπερνάει το έναν και τους δύο μήνες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απαγόρευση εισόδου από σήμερα στις ΗΠΑ για τους πολίτες 12 χωρών – Ποιες είναι

    Σε ισχύ τέθηκε σήμερα το πρωί, ώρα Ελλάδας, η απαγόρευση...

    ΠΑΤΡΑ: ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τα αποτελέσματα των εκλογών

    Εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης της...

    Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Ο λαντζέρης «βαφτίζεται» CEO για να μη χτυπάει κάρτα

    Τεχνάσματα για να αποφύγουν τη χρήση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας επινοούν...

    Σήμα για θερινό ράλι τιμών ρεύματος στην ΝΑ Ευρώπη – Η Κομισιόν ενεργοποιεί task force για τις στρεβλώσεις στην αγορά

    Ενδείξεις για νέο γύρο ανατιμήσεων στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης κατά τη διάρκεια του...