Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα εξαγγείλει σήμερα το πρόσωπο που θα διεκδικήσουμε το Δήμο Πατρέων;

    Ημερομηνία:

    Του Θεόδωρου Κανελλόπουλου

    Φλίγκος

    Η 1η μέρα της διήμερης περιοδείας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα, ολοκληρώθηκε με ομιλία στο «Royal».

    Σε μια κατάμεστη αίθουσα έκανε αναφορές για τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά «ξεδίπλωσε» το οράματά του και το αναπτυξιακό χάρτη για την Ελλάδα, την Αχαΐα και την Πάτρα ειδικότερα.

    Εξήρε το ρόλο που θα μπορούσε να παίξει στο μέλλον η 3ης πόλη της χώρας, η Πάτρα, ως πύλη προς την Δυτική Ευρώπη.

    Δυστυχώς όμως οι εξαγγελίες αυτές, αλλά και οι αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Πατρέων, δεν συνοδεύονται με το πρόσωπο ή τα χαρακτηριστικά του που η Κεντροδεξιά Παράταξη θα διεκδικήσει τον Δήμο της Πάτρας, στις εκλογές του 2023.

    Ένα πρόσωπο, Αυτοδιοικητικό ή Πολιτικό, που θα ενώσει την παράταξή μας και θα διεκδικήσει με αξιώσεις, να φέρει στο Δήμο Πατρέων τις αναπτυξιακές προϋποθέσεις που όλοι οραματιζόμαστε.

    Ελπίζω σήμερα και στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός προς τους δημοσιογράφους, να του τεθεί το ερώτημα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 στο Δήμο Πατρέων.

    Θέλω να πιστεύω ότι θα δώσει το στίγμα της επιλογής, για τα χαρακτηριστικά του προσώπου που θα φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Πάτρα, διεκδικώντας με αξιώσεις την Δημοτική Αρχή, που έχει γίνει Βορά μετά την μεταπολίτευση στα χέρια της Κεντροαριστεράς και της Κομμουνιστικής οπισθοδρόμησης.

    Το πρόσωπο που και θα οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να έχει τον απαιτούμενο πολίτικο χρόνο για την εκλογική επιτυχία.

    Κάθε καθυστέρηση θα αποτελεί, είτε επιλογή ήττας, είτε επιλογή «σκοτεινών» πολιτικών συναλλαγών, που ιστορικά η βάση της Νέας Δημοκρατίας έχει καταδικάσει.

     

     

    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

     

    Συνδικαλιστής ΔΑΚΕ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ,

    Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ,

    Εκπρόσωπός της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φορολογικές δηλώσεις: Διορθώσεις χωρίς πρόστιμο έως 15 Ιουλίου – Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση

    Δύο σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν φορολογουμένους και επαγγελματίες ενεργοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» παρουσιάζει τη δράση “Alexander Payne Presents”

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»...

    ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ: Quō vādis ΣΥΡΙΖΑ

    Λίγες ημέρες έμειναν για την διεξαγωγή του 5ου συνεδρίου...

    Πανήγυρις τῆς Ἁγίας Τριάδος εἰς τὸν ὁμώνυμον Ἱερὸν Ναὸν Ψαθοπύργου

      Κυριακὴ τῆς Πεντηκοστῆς – 8η Ἰουνίου 2025 Με ἐκκλησιαστικὴ μεγαλοπρέπεια,...