ΠΑΤΡΑ: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15:00 θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, με πρώτο θέμα στην Ημερήσια Διάταξη «Συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Αγωγός Μεταφοράς Φυσικού Αερίου (ΑΦΑ) EASTMED-Ελληνικό Τμήμα (ΠΕΤ 2107589513)».

    Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming, από τον σύνδεσμο:  https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-13318

     

    ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ : Συζήτηση της υπ’ αριθ. 24/2022 Επερώτησης του Επικεφαλής της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ!» κ. Σπηλιόπουλου Κωνσταντίνου, σχετικά με την έλευση του τρένου στην Πάτρα.
    ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ : Συζήτηση της υπ’ αριθ. 25/2022 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ!» κ. Κατσικόπουλου Δημητρίου, σχετικά με την «Πατρών-Πύργου».
    ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ : Συζήτηση της υπ’ αριθ. 26/2022 Επερώτησης των Περιφερειακών Συμβούλων της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ.κ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα Δήμητρας – Αντιπροέδρου του Π.Σ. και Χαροκόπου Αντωνίου, σχετικά με τη λειτουργία Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Δυτικής Ελλάδας.
    ΘΕΜΑ 1ο : Συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Αγωγός Μεταφοράς Φυσικού Αερίου (ΑΦΑ) EASTMED-Ελληνικό Τμήμα (ΠΕΤ 2107589513).   https://owncloud.pde.org.gr/owncloud/index.php/s/mjLk53f004yIsmo
    (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Δημητρογιάννης Λάμπρος)
    GYMALL

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

    Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

    Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

    Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ Σουίφτ, καθώς χριστιανικές ομάδες την...

    Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

    Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των μικρών παιδιών...

    Σε δημοπρασία η «Χρυσή Μπάλα» του Μαραντόνα

    To βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» που κατέκτησε ο Ντιέγκο...