Καταγγελία: Πατέρας βίαζε για 3 χρόνια την κόρη του

    Ημερομηνία:

    Σοκ προκαλεί η καταγγγελία 19χρονης. Η νεαρή κοπέλα αναφέρει πως για 3 χρόνια και περισσότερες από 50 φορές βιάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

    Η 19χρονη αποφάσισε να καταγγείλει τον εφιάλτη που υποστηρίζει ότι έζησε στα χέρια του πατέρας της στις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου, όπου και ζει λόγω σπουδών.

    “Μου επέτρεψε να σπουδάσω εκτός Κορίνθου με την προϋπόθεση να ανταποκρίνομαι στις αρρωστημένες ορέξεις του κάθε φορά που θα επιστρέφω στο πατρικό μου” εξομολογήθηκε η 19χρονη.

    Φλίγκος

    Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα άφησε υπόνοιες στην καταγγελία της πως ο πατέρας της έχει κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλα μέλη της οικογένειας.

    GLEARNET

    Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης στην Κόρινθο και συνελήφθη ενώ αναμένεται η απολογία του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Μαζωνάκης: Είχε βρεθεί εξάρτημα παρακολούθησης στο σπίτι του – «Είναι αγανακτισμένος», λέει ο δικηγόρος του

    Σε μηνύσεις κατά συγγενικών του προσώπων προχωρά σήμερα, Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου...

    Πάτρα: Ελεύθερος υπό περιορισμό διακινητής για το δέμα…με χασίς!

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες Πέμπτη 11/09/2025, μετά...