Έρχεται νέο voucher για χειμερινούς προορισμούς – Ποιοι οι δικαιούχοι

    Ημερομηνία:

    Με σκοπό να τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός και να στηριχθούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων σε χειμερινούς προορισμούς, μια νέα κλήρωση αναμένεται τέλη Νοεμβρίου για νέα voucher αξίας 150 ευρώ.

    Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση αντιστοιχούν σε πάνω από 100.000 δικαιούχους και θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Vouchers.gov όπου θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

    Όπως διευκρινίστηκε, τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

    Για τη στήριξη ξενοδόχων σε χειμερινούς προορισμούς, είπε πως ανακοινώθηκε ότι θα διατεθούν 100 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» για μικρά ξενοδοχεία σε ορεινούς προορισμούς, ώστε να ενισχυθούν καθώς είναι αυξημένο το βάρος από το ενεργειακό κόστος, ενώ ήδη ανακοινώθηκε και παράταση του ΕΣΠΑ για ένα έτος.

    https://www.newmoney.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Nέα μέτρα του υπ. Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

    Στη λήψη πρόσθετων, πιο δραστικών μέτρων, για την αντιμετώπιση...

    Ελάφια με εξογκώματα προκαλούν σοκ – Μετά τους «ζόμπι σκίουρους» και τα «κουνέλια Φρανκενστάιν», νέος πανικός στα social media

    Φωτογραφίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου έχουν προκαλέσει...

    Γιώργος Κακοσαίος: Έπρεπε να μάθω να τα βγάζω πέρα μόνος μου και όχι να βάζω τον πατέρα μου να μιλάει για μένα

    Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown Κύπρου παραχώρησε ο Γιώργος Κακοσαίος. Με αφορμή...